FAQ

Vanliga frågor

Fråga. Hur länge håller PVC?
Svar. Vår PVC är mycket slitstarkt och kommer att vara länge. Varje svetsad PVC-produkt kommer med en Bergkapell garanti. Vår PVC är byggd för att vara motståndskraftigt mot nötning. De är även skyddade mot förmultning samt krympning, resistent mot syra och vattentäta. Allt detta kombineras för att öka livslängden på PVC-materialet.

Fråga. Var kan jag köpa era lastbilsdraperier?
Svar. Du kan köpa våra lastbilsdraperier från våra betrodda och erfarna återförsäljare. Klicka här för att se vår lista över återförsäljare>> eller så kan du gå till sidan kontakta oss för att prata med någon i vårt team.

Fråga. Hur lätt är det att sätta upp de mobila stallen?
Svar. Det är mycket enkelt. Stallet är ihopsatt med ett träramsystem, var del bifogas i varandra.

Fråga. Kommer inte min häst bli skrämd av vinden när det är ett mobilt stall?
Svar. Nej, inte alls. Du kan välja att ha ett speciellt PVC som innehåller näthål. Dessa små hål tillåter vinden att passera igenom. Detta minskar att vinden slår på sidorna plus att det eliminerar buller.

Fråga. Jag behöver en reklambanderoll uppsatt på en blåsig plats. Vilken typ av PVC behöver jag?
Svar. Du måste välja ett PVC-alternativ med mesh/näthål. Detta kommer att låta vinden passera genom, att minska rörelsen på din banderoll.

Fråga. Vad kan jag ha tryckt på min PVC-produkt?
Svar. Du kan ha allt du behöver tryckt på våra PVC-produkter. Vi skräddarsyr varje produkt efter behov. Vi kan trycka din logotyp, foto och specifika mönster direkt på PVC.

Fråga. Vad är den maximala vikten jag kan ha i min släpvagn?
Svar. Det beror på vilken släpvagn du köper, den maximala vikten för en släpvagn utan bromar är mellan 500 kg och 600 kg.

Fråga. Hur gör jag en beställning?
Svar. Du kan kontakta oss direkt för att beställa. Du kan göra detta genom att ringa oss, faxa eller genom att skicka ett e-mail. Klicka här för att kontakta oss>>

Fråga. Hur får jag min beställning?
Svar. Du säger var du vill få din beställning så ordnar vi leverans till dig. Eller så kan du bara komma förbi och hämta upp det.

Fråga. Var får jag reda på priserna på era produkter?
Svar. För priserna på våra produkter kan du kontakta oss för en offert.

Fråga. Vilka slags garantier får jag?
Svar. Var svetsad PVC-produkt levereras med vår tillförlitliga Bergkapell garanti. Våra släpvagnar kommer med 1 år garanti. Klicka här för att se vår garanti sida>>

Fråga. Hur vet jag att era produkter är säkra?
Svar. Allt material som vi använder i vårt sortiment är noggrant testade för att uppfylla nationella och internationella kvalitets-och säkerhetsnormer. Denna nivå av kvalitet stöds av vår Bergkapell svetsad PVC-garanti.

Fråga. Jag är en kommersiell kund. Vad för kundtjänst erbjuder ni?
Svar. Vi är stolta över att tillhandahålla omfattande kundsupport. Vår kundtjänst är mycket erfarna inom sitt område och gör det lilla extra för att ge dig hjälp. Klicka här för våra kundtjanst detaljer>>